OVER ONS

U waant zich in een zeer gezellige en gastvrije sfeer van Stabroek als u bij La Dolce Picolo binnenstapt.
Met vers bereide heerlijke ontbijt, lunch of diner en een klantvriendelijke benadering zorgen wij dat u op en top kunt genieten!

Over ons

AL MEER DAN 30 JAAREEN VASTE WAARDE IN STABROEK

La Dolce is als familierestaurant al meer dan 30 jaar een vaste waarde in Stabroek. Al onze gerechten worden steeds vers bereid en onze chefs gebruiken alleen de beste ingrediënten. Zo staan wij keer op keer garant voor heerlijke gerechten.

Onze sterke punten zijn flexibiliteit, persoonlijke ontvangst, zeer grote en gratis parking, prachtige ligging in het hart van Stabroek.

ladolcepicolo-burgersladolcepicolo-burgers
ladolcepicolo-dessertladolcepicolo-dessert
vleesgerechten-ladolcepicolovleesgerechten-ladolcepicolo
pasta-zalmpasta-zalm

leuke weetje's

Oprichting

Al twintig jaar lang baat de Turkse familie Toptas ‘La Dolce Pitta’ uit in de Dorpsstraat in Stabroek. Vanwege de uitbraak van het coronavirus schakelde het restaurant over naar afhaal- en leverdienst. La Dolce Picolo is in 2020 geopend met als doel de klanten te laten genieten van de gezellige sfeer met 120 zitplaatsen en heerlijke gerechten

‘La Dolce Pitta’ is enkel open voor het afhalen en leveren van pita en schotels. 

Terras als troef

Bij La Dolce Picolo zijn er 120 plaatsen binnen en 120 op het terras. Plus voldoende parking aan het Picoloplein. Het is wel aanpassen, want we hebben zowel middag als avonddienst.

La Dolce Picolo bevindt zich op het Picoloplein 15 in Stabroek. Het restaurant is iedere dag geopend van 10 tot 22 uur. Reserveren kan via 03 321 30 95 of info@ladolcepicolo.be

Uitgebreid menu

Bij La Dolce Picolo zijn er Naast onze troeven pita en schotels ook croques, pannenkoeken, wafels, hamburgers, pizza’s, vlees- en visgerechten te verkrijgen.

Al onze gerechten worden steeds vers bereid en onze chefs gebruiken alleen de beste ingrediënten. Zo staan wij keer op keer garant voor heerlijke gerechten

LA DOLCE PICOLO